קציצות מהצומח , עסיסיות וטעימות

vvbbb

קציצות מהצומח של 'טבע דלי'

1 אריזה של 'טחון מהצומח' של 'טבע דלי'
1 אריזת פטריות מיני פורטובלו
2 בצלים קטנים או בצל גדול חתוך לקוביות
1 חופן צנוברים
כמה עלים קצוצים של פטרוזליה / בזיליקום

תבלינים
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כף שטוחה כמון או בהרט או תבלין פילדלפיה ('לבשרים')
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס דק
1 כפית מלח ים גרוס

ההכנה
מפשירים את הטחון מהצומח , שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג עד ליצירת תערובת אחידה.

בנתיים במחבת מטגנים עם שמן זית, 2 בצלים קטנים עד לשקיפות , מוסיפים 4-5 שיני שום כתושות ומבשלים כ- 2 דקות , מוסיפים את פטריות המיני פורטובלו (אחרי שגירדנו אותם במגרדת גסה) ומאדים עד ליציאת רוב הנוזלים מהפטריות, מסננים במסננת ומוסיפים לטחון מהצומח עם התבלינים מערבבים היטב , ומוסיפים את עלי הפטרוזיליה / בזיליקום הקצוצים וחופן הצנוברים מערבבים שוב, יוצרים קציצות מהודקות בעזרת הידיים.

מטגנים במעט שמן זית במחבת נון סטיק, מגישים על מצע של אורז בסמטי , קוסקוס ותוספות של ירק.

ארוחת צהרייםע

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s