מרק תירס סמיך

מרק תירס סמיך

כל כך התחשק לי מרק תירס סמיך וטעים, אז הכנתי מרק תירס
אז הנה המתכון: 1 בצל גדול, 2-4 שיני שום, ג'ינג'ר כתוש , 6 קלחי תירס טריים, מלח . עם טוויסט משלי : במהלך הבישול מוסיפים כפית או כף סוכר קנים / רגיל, ובסוף שהמרק מוכן מזליפים מעט סירופ אגבה או סירופ מייפל. מקשטים עם רצועות גמבה שקולים מראש (אופציה) , אז איך מכינים? לוקחים בצל חותכים לקוביות קטנות, כותשים שום שמים בצד. בנתיים מורידים את גרעיני התירס מהקלחים המנוקים משערות התירס ושמים בקערית נפרדת. שמים שמן בסיר, מוסיפים את קוביות הבצל, השום והגי'נגר מאדים קצת עד שהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את גרעיני התירס ו – 4 כוסות מים או יותר תלוי כמה אתם אוהבים את המרק סמיך אצלכם, אני אוהבת סמיך מאוד!!!. מבשלים כרבע שעה מוסיפים כפית סוכר וכפית מלח וממשיכים לבשל. לוקחים בלנדר מוט וחלק מהמרק טוחנים וחלק משאירים עם גרעינים לא טחונים. מוציאים לקערית מזליפים מעט סירופ אגבה. בנתיים (אופציונלי : קולים בתנור חצאי גמבה אדומה מנוקים מגרעינים עם מעט שמן זית או בלי שמן בכלל) אחרי שהם מוכנים מוציאים מקלפים מהר מהקליפה שהם עדיין חמים חותכים לרצועות ומקשטים ברצועות הפלפל את המרק. בתיאבון

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s