מרק פול ירוק, בטטה כרישה ודלורית

מרקעע

את המרק הזה אילתרתי, הכי פשוט לאלתר במרקים, פשוט לקחתי כמה ירקות של העונה פול, כרישה ,ותירסססססססס שאני הכי אוהבת.
בסיר עמוק טיגנתי 2 בצלים חתוכים לקוביות + החלק הלבן של הכרישה פרוס לקוביות, וראש שום (השארתי את שיני השום מקולפות ושלמות) , שבצל הופך שק
וף, הוספתי קוביות בטטה ודלורית , תירס והוספתי כף רסק עגבניות מלח + פלפל אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם, (אני אוהבת להרגיש את הטעם של הירקות שלי במרק).
לחכות בערך 20 דקות עד שהכל הירקות יתרככו והמרק מוכן.
המרק יצא ממש טעים ומספק, הייתי מוכנה לאכול קערית כזאת כל יום בשבוע בכיף

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s