מרק לוביה יבשה

מרק לוביה

עוד מרק מעולה לשומרי הדיאטה וסתם למי שאוהב מרק
מרק לוביה יבשה (שעועית שחורת עין), לוקחים את הלוביה משרים ליממה במקרר, דואגים להחליף מים כל כמה זמן, מכניסים לסיר עם מים ומבשלים כשעה עד לריכוך הלוביה, מוציאים מהסיר מסננים, בנתיים מוסיפים כף שמן לסיר, מוסיפים בצל (אופציה) מוסיפים את הלוביה וקופסא של עגבניות מרוסקות ('אדמה') ו- 2 כוסות מים ומתבלים בבזיליקום , אורגנו, מלח וכפית סוכר. מבשלים כ- 20 דקות נוספות וזהו יש לכם מרק לוביה טעים וחמים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s