מאפינס שוקולד טבעוני


מתכון למאפינס
מאפינס שוקולד
ליבשים:
כוס קמח תופח מאליו (או קמח רגיל + אבקת אפייה)
2 כפות גדושות קקאו (אתם יודעים כבר לאיזה קקאו אני מתכוונת)
1/4 או יותר כוס סוכר קנים

לרטובים:
3/4 כוס חלב אגוזי לוז (כי זה מה שהיה לי)
רסק תפוחים (שהכנתי מתפו"ע אחד + 4 כפות סוכר קנים, בסיר קטן מחממים עד שמתחיל להיווצר רסק. על אש נמוכה ולבחוש כל הזמן.
כפית תמצית ונילה אם יש
2 כפות ליקר שוקולד מריר / או ליקר שוקולד אחר (אופציה לא חובה)
1/4 כוס שמן אם יש לכם (לא חובה) רסק התפוחים מעניק את הלחות הדרושה לעוגה אפשר לוותר ולשמור בדרך על הגיזרה סמל ההבעה ‏‎wink‎‏.

לציפוי:
3/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר
2 כפות ליקר
כף חלב אגוזי לוז

ההכנה:
מערבבים את החומרים היבשים, ואת החומרים הרטובים בקערות נפרדות , מאחדים בין החומרים היבשים לרטובים.
מסדרים בתבניות חד פעמיות, בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות לכ- 20 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
מוציאים מהתנור ומצננים. או שמשאירים טיפה חם.

בנתיים בסיר קטן
מכניסים את כל חומרי הציפוי, וממש בעדינות מערבבים על אש קטנה כמובן עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

רוצים טעם של סופלה שוקולד, פשוט לא מחכים עד שהעוגות יצטננו מורחים את השוקולד החם על העוגות ומקשטים בסוכריות צבעוניות (אופציה) ופשוט טורפים מייד.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s