חביתה טבעונית

הנה חביתה טבעונית שאילתרתי ממה שהיה לי במזווה ויצא מדהים פשוט מושלם 😉

חביתהעגע
מצרכים:
1/4 כוס קמח עדשים אדומות
3/4 כוס – 1 כוס קמח טפיוקה
1/4 כוס קמח טמפורה
2 כפות שמרי בירה (אופציה שמשדרגת)
מערבבים את הקמחים וכפות שמרי הבירה ומוסיפים תבלינים: 1 כפית פפריקה מעושנת / אדומה, 1 כפית תבלין אורגנו, 1 כפית כורכום , כף שטוחה מלח ים דק, חצי כפית – כפית פלפל שחור גרוס דק

מערבבים היטב את הקמחים , מוסיפים בהדרגה חלב לא ממותק של חברת 'אדמה' עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה ללא גושים

במחבת שמים שמן (עד 1/4 כוס) טבעות בצל סגול, ומטגנים עד לשקיפות הבצל מוסיפים בעדינות את הבלילה ומעליה את עלי הפטרוזיליה הקצוצים או כל עשב תיבול אחר שבחרתם, מחכים כ- 4 דקות, הופכים בעדינות בעזרת תרווד + מזלג, לצד השני, ומטגנים עוד כ- 3 דקות משטחים עם התרווד את החביתה , מוציאים ומגישים עם פיתות חמות , סלט ירקות קצוץ, טחינה ועוד… יאממי

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s