פשטידה טבעונית מדהימה

פשטידה2 פשטידה1


אז חברה שלי בעבודה פינקה אותי עם פשטידה טבעונית והיא בכלל צמחונית, איזה פשטידה מהסרטים , כל כך קלה להכנה , חובה עליכם לנסות , היא פשוט חלומית וטעימה שאין דברים כאלה , יאממי
ישר לקחתי ממנה את המתכון בשבילכם

פשטידת תפו"א ותרד, כמובן שאפשר להחליף את המילוי לפטריות/ בטטה / או כל ירק אחר שבא לכם

מצרכים :
2 כוסות קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
3/4 כוס שמן זית
3/4 טחינה גולמית
3/4 כוס מים קרים
מערבבים מצרכים יבשים בנפרד מצרכים רטובים בנפרד ואח"כ הכל יחד ,
לבסיס הפשטידה הבצק
(אפשר להוסיף לבצק פלפל שחור ממש מעט, קצת מלח ים , אפשר גם זעתר (לא
חובה ) ואבקת צ'ילי (לא חובה)
בנתיים מבשלים 3 תפו"א במים עד לריכוך
מבשלים תרד טרי ארוז (מנקים מגבעולים ) ומבשלים עם מים , מסננים
במסננת ושמים בצד לייבוש
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מרפדים תבנית / אפשר תבנית חד פעמית בבצק בשכבה אחידה , אם רוצים
שהבצק יהיה פריך , שמים בתנור את התבנית לכ- 4-5 דקות מראש, לפני המילוי (אני ממש
ממליצה)
בקערה מכינים את המילוי , מועכים בעזרת מזלג את תפו"א מוסיפים את
התרד, תבלינים קורט מלח ים דק , קורט פלפל שחור טחון דק ואגוז מוסקט ובהדרגה מוסיפים שמנת צמחית לבישול של תנובה ,
כל פעם כף ( לא הרבה לא להציף את המילוי בשמנת) מוסיפים לבצק ומשטחים , אופים בתנור כ- 15 שעה או עד שהקצוות והמילוי
מזהיבים קצת.

אפשר להוסיף לתערובת המילוי גם אגוזים טחונים (אגוזי פקאן / מלך) לא חובה בהחלט

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s