פנקייק תותים

תותים34 תותים2

עוד סגנון של פנקייק תותים (+ אופציה להוסיף בננה) טבעוני כמובן
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר (או פחות לפי הטעם) ממליצה על סוכר קנים
1 כף אבקת אפייה
מעט מלח
1 כוס חלב צמחי (סויה / שקדים)
1 כפית תמצית וניל
1 כפית חומץ

ההכנה:
שמים בקערה את המצרכים היבשים, מוסיפים בהדרגה את החלב הצמחי ומערבבים.
להוסיף את יתר הנוזלים (תמצית הוניל והחומץ) , מערבבים עד לקבלת תערובת בלילה לא סמיכה ולא דלילה מדי, משאירים כ- 15 דקות להתגבשות הבלילה ואיחוד הטעמים.
מחממים מחבת נון סטיק או כזאת שמיועדת לפנקייק, או אם אין אז במחבת רגילה מחממים שמן.
מוסיפים עם כף / מצקת למרק את הבלילה , מוסיפים חתיכות תות קטנות ובננה ואפשר גם שוקולד ציפס, עד שהבלילה נהפכית לזהובה , הופכים לצד השני וממשיכים לטגן, מוציאים מפזרים אבקת סוכר , סירופ מייפל או כל דבר מושחת אחר. 😉 או פרוסות תות ובננה טריים … בתיאבון 😉

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s