צ'יפסים מושלמים בתנור

ציפס בתנור

מצרכים:

1 קג' תפוחי אדמה
1/4 כוס שמן זית או שמן צמחי אחר
תבלינים מה שאוהבים: רוזמרין יבש , טימין יבש, פפריקה (אפשר גם פפריקה מעושנת למי שאוהב)
מלח ופלפל לפי הטעם
מחממים תנור למקסימום- 200 צלסיוס
קולפים את תפוחי האדמה ופורסים למקלות צ'יפס עבים למדי.
מעבירים לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מבשלים כדקה ומעבירים למסננת ומסננים.
מכינים תבנית מזליפים את השמן בתבנית צליה גדולה ומכניסים לתנור לכמה דקות שהתבנית תתחמם לפני הכנסת הצ'יפס.
בנתים, מערבבים את תפוחי האדמה עם התבלינים שבחרנו להוסיף, מתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. כשהשמן חם מספיק, מוציאים את התבנית בזהירות, מסדרים לתוך התבנית את הצ'יפסים המתובלים ומערבבים ע"מ לצפות את הציפסים בשמן.

מחזירים את התבנית לתנור וצולים כ- 40 דקות, רצוי לערבב את הצ'יפסים מדי פעם, ע"מ שכל הצ'יפס יהיה שחום וקריספי בצורה אחידה.

זהו מוציאים ומגישים מייד, עם קטשופ או מה שאוהבים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s