סנדוויץ' טופו אפוי ואבוקדו

סנדוויץ אבוקדו עגע

עוד רעיון לכריך עם אבוקדו וטופו
מכינים את הטופו האפוי: (אפשר יום קודם)
מצרכים:
1 חבילת טופו
1/4 כוס סויה
3 כפות שמן שומשום
אצבע ג'ינג'ר קלוף וכתוש
ממתיק: כף סוכר, או אגבה, או סילאן תמרים

אופן ההכנה:
פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.
משהים את הטופו למשך חצי שעה, במרינדה של רוטב הסויה, שמן השומשום, הג'ינג'ר הכתוש והממתיק שבחרתם.

מניחים את הטופו בתבנית על נייר אפיה, יוצקים את המרינדה שנשארה וצולים מתחת לגריל התנור כ-10 דקות. הופכים לצד השני להמשך צלייה למשך כ-10 דקות. אפשר גם לטגן את הטופו.
אפשר לאחסן את הטופו בקופסא אטומה במקרר עם מעט רוטב סויה והגינג'ר שישמרו על עסיסיות הטופו.

מצרפים לסנדוויץ עם פרוסות אבוקדו, פרוסות עגבניה ועלי חסה אייסברג פריכים, יאממי

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s