מרק קינואה וחומוס

מרק קינואה וחומוס

מתחילים להרגיש קצת את הסתיו , במיוחד בערבים , הנה אפשרות לפתוח את עונת המרקים עם מרק נפלא של קינואה וגרגירי חומוס

מצרכים:
2 כפות שמן צמחי
2/3 כוס קינואה
1 בצל קטן קצוץ לקוביות
1 גבעול סלרי, קצוץ
שיני שום קצוצות
1 כף שטוחה מרק בטעם עוף או מרק ירקות
3 וחצי כוסות מים
2 עגבניות, קצוצות (עדיף ללא הקליפה)
1 כף רסק עגבניות או קופסא של עגבניות מרוסקות של חברת 'אדמה'
1 כוס גרגרי חומוס מקופסת שימורים מסוננים ושטופים או כאלה שבישלתם בעצמכם
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
1 כפית עלי רוזמרין טריים קצוצים (אופציה)
1/2 כפית עלי מרווה קצוצים (אופציה)

ההכנה:
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית, מוסיפים את הבצל והסלרי, ומטגנים עד שהבצל שקוף והסלרי מתרכך , מוסיפים את השום הקצוץ , מוסיפים את הרוזמרין ואת המרווה ומערבבים, מוסיפים את הקינואה, מבשלים עוד כ- 5 דקות ומוסיפים את אבקת המרק עם המים, קוביות העגבניה, את כף רסק עגבניות או קופסא של עגבניות מרוסקות של חברת 'אדמה' וגרגירי החומוס, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה , מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה רכה מספיק.
מתבלים לפי הטעם עם מלח ים ופלפל שחור גרוס
מוציאים ומתענגים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s