מרק עדשים ותפו"א

מרק עדשים

מרק היום

מרק עדשים וגזר

מצרכים:
1/2 חבילה של שקית עדשים ירוקות שטופות ומסוננות (להשרות במשך כשעה).
1 בצל
1 גזר
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 כפית כמון
1 כף אבקת מרק ירקות
2 שיני שום כתושות
מלח ים ופלפל שחור טחון דק( לפי הטעם)

ההכנה:
1. משרים את העדשים במים כשעה לפני הכנת המרק
2. קוצצים בצל גדול לקוביות ומטגנים אותו עם מעט שמן בסיר גבוה עד שהבצל שקוף
3. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ופורסים גזר לפרוסות וכל פרוסה לחצי, אפשר גם לגרד את הגזר במגרדת ומוסיפים לבצל ולתפו"א ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
4. מסננים את העדשים ושוטפים את העדשים היטב מתחת לברד, מוסיפים את העדשים לסיר של הבצל והגזר המגורדים,
5. מוסיפים את התיבול שיני השום הכתושות, פלפל, כמון למי שאוהב, ואבקת מרק מערבבים היטב, ממלאים את הסיר כ- 3/4 מגובהו במים.
6. נותנים למרק לרתוח עוד כ-20 עד 30 דקות נוספות.

מגישים בצלחות עמוקות , קערת מרק עם פרוסת לחם טרי ונהנים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s