אז לכל הממהרים / העצלנים או סתם אלה שלא בא להם ממש לטרוח אבל עדיין להנות מטעם מתוק בפה
זה המתכון בשבילכם
בראוניז במאג
* הכמויות למאג קטן עד בינוני אם המאג גדול להכפיל את הכמויות, התערובת צריכה להיות 2/3 מגובה המאג.
1.5 כפות קמח
1.5 כפות סוכר
1 כף קקאו משובח
קורט סודה לשתיה
קורט מלח
1.5 כפות שמן צמחי
1.5 כפות חלב סויה
מעט תמצית וניל
כמה שוקולד צ'יפס
אופציה (כמה שברי אגוזי מלך/פקאן ועוד שוקולד צ'יפס מעל כל התערובת)
לערבב הכל יחד בתוך המאג (לשמן בשמן צמחי טיפה מסביב למאג), לשים במיקרו במשך 1.5 דקות.
Enjoy
בטוח אין קמח?
אהבתיLiked by 1 person
אה סליחה, רק עכשיו ראיתי שזה קמח ולא מלח 😛
אהבתיאהבתי
מתכון מעולה! יודעת כמה להכפיל בכמויות כדי לעשות אותה גדולה ושלמה לתנור?
אהבתיאהבתי
יושבת בבית, סטודנטית ענייה, חשק עז לשוקולד, וזה המתכון המושלם בשבילי!!! ככ טעים לי
אהבתיאהבתי
הנורים שלי הגיעו לביקור לא צפוי, ולא נשאר לי כלום טעים/מגניב להגיש. אז מהר- מהר, שילשתי כמויות, ויצאו לי 6 כוסות אספרסו מלאות בעוגה מתוקה, מגניבה, טעימה ומהממת! וכמובן טבעונית😊😊😊
הכי מושלם שיש!
אהבתיאהבתי
אפשר להשתמש בחלב שקדים במקום בסויה?
אהבתיאהבתי
טעים ברמות! הוספתי גם טיפה אבקת אפייה והחלפתי את הקמח בקמח כוסמין מלא ויצא מדהים!
אהבתיאהבתי