ריסס' טבעוני (הרשיז') , חטיף שוקולד וחמאת בוטנים

ריסס

ריסס' טבעוני , שוקולד מריר וחמאת שקדים / בוטנים, שאפשר לקשט בהם את הקאפקייק הכי מושחת שיש !! כוס שוקולד מריר (לא יותר מ- 70% מוצקי קקאו) ½ כוס חמאת שקדים טבעית 2 כפות סירופ אגבה 1 כף אבקת סוכר ½ כפית תמצית וניל ¼ כפית מלח לקישוט (אופציונאלי) – קמצוץ של פתיתי מלח ים. הכנה לוקחים את השוקולד ושוברים לחתיכות וממיסים בסיר קטן על אש נמוכה מאוד, או על סיר כפול (שמים בסיר מעל סיר עם מים רותחים וככה ממיסים בעדינות את השוקולד) שמים בתבנית מאפינס מנג'טים מנייר (זה עוזר להם להתייצב לצורה שאנחנו רוצים שיצאו). שמים את השוקולד בתחתית נייר האפייה ומשטחים ומשטחים את השוקולד בתנועות סיבוביות, עד שהשוקולד יגיע לדפנות המנג'ט ותווצר שכבה אחידה בתחתית של המנג'ט, ככה ממשיכים בכל המנג'טים. שולחים למקפיא להתייצבות השכבה השוקולדית הראשונה. בנתיים מערבבים יחד את חמאת השקדים יחד עם סירופ אגבה , אבקת הסוכר תמצית הונילה והמלח עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. שמים את התערובת חמאת השקדים מוציאים את התבנית מאפינס עם שכבת השוקולד, שמים כף של חמאת השקדים בכל תבנית, ושמים מעל עוד שוקולד ומשטחים ומסדרים בתבנית ככל שניתן. מקשטים במעט מלח ים אטלנטי (אופציה) מחזירים למקפיא עד להתייצבות. לאחר מכן, אפשר לשמור בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר, או במקרר. טיפ נוסף : אפשר להמיר את חמאת השקדים בחמאת בוטנים.

שלבי הכנת הריסס'

1 2 43 56
7
8

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s