פרחי ברוקולי, תירס ופרוסות פורטובלו במרינדה

ברוקולי תירס

אז חזרתי ממש רעבה היום מהעבודה, ואירגנתי לי בשניות את הצלחת הזאת הכי טעימה שיש, רואים שאני ממש אוהבת תירס וברוקולי.

אל תשכחו , כמוני להגיש עם הרוטב שנשאר בקרקעית הסיר. 

כל מה שצריך זה
4 פטריות פורטובלו
3 תירס חתוכים לחצאים או רבעים
1 מגש ברוקולי

בסיר עמוק שמים כף שמן קוקוס (ללא ריח , עם ריח אם אתם אוהבים) אם יקר מדי שמן קוקוס אפשר פשוט שמן צמחי פשוט, עם כפית מיסו אדום (לא חובה אבל משדרג ממש) 1/4 כוס רוטב סויה וכפית מולסה (לא חובה) , מוסיפים את פרוסות הפטריות, מטגנים 2 דקות מוסיפים את התירס ופרחי הברוקולי יחד עם כ- 1/2 כוס מים מחכים שהמים יתאדו והברוקולי רכים ומעמיק את הצבע שלו, ואז מכבים את האש, מזליפים קצת שמן שומשום ומלח ים וזהו יש לכם צלחת משביעה וטעימה עם תירס, פורטובלו וברוקולי, מושלם.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s