קציצות שעועית אדומה וזוקיני

שעועית אדומה וזוקיני

הנה עוד קציצות טעימות ועסיסיות

2 כוסות שעועית אדומה / או 2 קופסאות שימורים שעועית אדומה שטופה ומסוננת או כזאת שבישלתם
3 בצלים בינונים קצוצים דק
1 זוקיני בינוני
3 כפיות תבלין קארי/כורכום / כמון
3 כפיות אבקת מרק ירקות
3/4 כוס קמח מלא
שמן לטיגון

ההכנה:
בעזרת מזלג מועכים היטב את השעועית האדומה (צריך הרבה כוח בידיים לעשות את זה) אפשר גם עם מועך תפו"א אם יש , מוסיפים את הבצל שקצצתם מאוד דק , את הזוקיני המגורר ואת התבלינים ואת הקמח המלא, מערבבים היטב ויוצרים קציצות מהודקות. אם התערובת יבשה מדי תוסיפו קצת מים חמים מהקומקום (העמילן בשעועית האדומה אמור 'להדביק' את התערובת והירקות מספקים את הלחות והעסיסיות שהקציצות צריכות)

מחממים שמן במחבת ומטגנים מ- 2 הצדדים את הקציצות

מגישים כבורגרים , עם חרדל , מיונז צמחי, עגבניות , בצל וכל התוספות שאתם אוהבים.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s