קאפקייקס ונילה נימוחים ואוורירים

קאפייקסעקאפקייקסע

היי חבר'ה זוכרים את הקאפקייקס האלה ?
אז סוף סוף שיחזרתי את המתכון , כמובן שהכנתי את הקאפקייקס עם רגש יותר מאשר עם כמויות מדוייקות

אבל אלה בערך הכמויות
מוזמנים לנסות ולדווח אין הרבה מה לפספס זה בכל מקרה יצא טעים.

מצרכים יבשים:
2 כוסות קמח (יכול להיות שתצרכו עוד 1/2 כוס קמח)
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס סוכר קנים
קורט מלח

מצרכים רטובים:
1 כוס חלב אגוזי לוז / וניל אלפרו
1/2 כוס שמן קנולה
1 מעדן אלפרו בטעם וניל
1 כף חומץ
1 כף תמצית וניל

ההכנה
מחממים תנור ל- 175 מעלות
מערבבים חומרים יבשים בקערה היטב עד לקבלת תערובת אחידה
בקערית נפרדת מערבבים חומרים רטובים היטב עד לקבלת תערובת חלקה
מערבבים את 2 התערובות עד לקבלת תערובת סמיכה. לא לערבב יותר מדי עדיין אנחנו רוצים לשמור על אווריריות בקאפקייקס.

שמים בתבניות קאפקייקס בגובה של 2/3 ומכניסים לתנור לאפייה לכ- 30 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא לח מוציאים ומצננים לגמרי.

לקרם הקאפקייקס לקצפת
מקציפים :
2 פחיות קרם קוקוס
1/2 כוס אבקת סוכר
אפשר גם להשתמש ב- 1/4 כוס מרגרינה או מחמאה
וכף תמצית וניל

מי שלא אוהב קרם קוקוס אפשר להכין קצפת משמנת מתוקה צמחית
מקציפים שמנת מתוקה צמחית אחת יחד עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים.

מקציפים היטב עד לקבלת קרם , שמים במקפיא כמה דקות עד להתייצבות ומצפים את הקאפקייקס ומפזרים המון סוכריות צבעוניות , בתיאבון

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “קאפקייקס ונילה נימוחים ואוורירים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s