קאפקייק ונילה בציפוי גנאש שוקולד

קאפקייק בציפוי גנאש שוקולד

מתכון לקאפקייק ונילה בציפוי גנאש שוקולד

מצרכים לקאפקייקס:
1 כוס חלב שקדים לא ממותק
1 כפית חומץ תפוחים
1 ו- 1/4 כוסות קמח רגיל
2 כפות קורנפלור
3/4 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לאפייה
1/2 כפית מלח
1/3 כוס שמן קנולה
3/4 כוס סוכר
1 ו- 1/2 כפיות תמצית ונילה איכותית
1 מקל וניל חתוך לאורך , לגרד את תכנו של מקל וניל.

לגנאש (ציפוי)
1/3 כוס חלב שקדים
1/3 כוס שוקולד צ'יפס
2 כפות סירופ מייפל

לחמם תנור ל- 170 מעלות

בקערה מערבבים: חלב שקדים וחומץ תפוחים , שמים בצד למיזוג התערובת.

בנתיים בקערה שמים את הקמח את הקורנפלור , אבקת אפייה , סודה לשתיה מלח ומערבבים היטב.

בקערה נוספת לשים את תערובת חלב השקדים והחומץ יחד עם השמן, הסוכר, תמצית הוניל ואת התוכן של מקל הוניל. להוסיף את הקמח את הקורנפלור, אבקת האפייה והסודה לשתיה והמלח לקערה ולערבב היטב עד שלא נשארים גושים והתערובת חלקה וקרמית.

בתבניות קאפקייק, ממלאים את התערובת 2/3 גובה. ושולחים לאפייה בתנור ל- 20-22 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.

מכינים את הציפוי
בסיר קטן מביאים את החלב שקדים לרתיחה (עדינה) , מנמיכים את האש ומוסיפים את השוקולד הציפס וסירופ מייפל מערבבים כ- 30 שניות. מורידים את האש וממשיכים לערבב עד שהשוקולד צ'יפס נמס לגמרי.

לוקחים קאפקייק מוכן וטובלים את הקצה שלו בציפוי, משאירים לצינון ולהתייצבות הציפוי. מגישים לאנשים שאוהבים במיוחד

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s