פרלינים בקלי קלות ב- 3 שכבות , שוקולד , דובדבנים ושוקולד לבן טבעוני

פרלינים8 פרלינים7 פרלינים6 פרלינים5 פרלינים4 פרלינים3 פרלינים2 פרלינים

עוד מתכון שהמצאתי והניסוי הצליח ובגדול , כיף להרגיש שוקולטיירית

מצרכים
לשכבה הלבנה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן טבעוני
כף חלב אגוזי לוז

לשכבה האדומה (דובדבנים)
חופן דובדבנים מסוכרים
חופן אגוזי פקאן

לשכבת השוקולד
1/2 כוס שוקולד צ'יפס טבעוניים
2 כפות שמן קוקוס
אופציה: ליקר מוצארט או ליקר שוקולד אחר / או רום בטעם מועדף.

לוקחים תבנית סיליקון לשוקולדים (יש לי אוסף השתמשתי בתבנית מסוג 'פרח'),
בסיר קטן ממיסים את השוקולד הצ'יפס הלבן עם כף חלב אגוזי לוז (או חלב צמחי אחר) במהירות כל הזמן לבחוש על אש קטנה עד שהשוקולד נמס,
ממלאים בשכבה ראשונה את תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן שנוצר. מכניסים למקפיא.

ממשיכים עם שכבת הדובדבנים
במעבד מזון מעבדים חופן דובדבנים מסוכרים ואגוזי פקאן עד שמתקבלת עיסה אדומה. מוסיפים את השכבה האדומה לשכבה הלבנה בתבנית הסיליקון במקפיא, ומחזירים שוב לקירור במקפיא.

ממשיכים עם שכבת השוקולד
בסיר קטן מאדים את השוקולד צ'יפס עם 2 כפות שמן קוקוס ליקר מוצארט עד להמסה (זהירות כל הזמן לערבב ולהשגיח שהשוקולד לא ישרף). מוציאים את תבנית הסיליקון מהמקפיא ומוסיפים את שכבת השוקולד. עם סכין חדה עוברים על התבנית ומיישרים מעודפי שוקולד.

שמים במקפיא ל- 30- 40 דקות, אצלי הפריזר ממש מקרר מהר , אחרי 20 דקות המתנה כבר היו לי פרלינים בהכנה ביתית , כיף לי 😉

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s