עוגת שכבות מוס תותים ושוקולד רואו פוד


מדהימה

אז מי רוצה סלייס מהעוגה הזאת עכשיו? כל כך מתאים

מי שרוצה להזמין את העוגה הזאת במקום לטרוח , יכול ליצור קשר עם טולי להזמנות
טולי גם מעבירה סדנאות שונות בנושא וגם ישנה אפשרות להזמין ממני אוכל וקינוחים טבעוניים מגוונים בהזמנה אישית
להזמנות אפשר ליצור קשר עם טולי:
שף קונדיטורית
עוגות עוגיות וקינוחים להזמנה אישית
ובנוסף מתמחה באוכל טבעוני עם מגוון רחב.
ליצירת קשר:
0506597637
והדף בפייסבוק של 'בוטיק הפטיסרי של תולי':
https://www.facebook.com/pages/%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%94%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%99/368232406661328?fref=photo

והנה המתכון המלא
עוגת שכבות מוס תותים ושוקולד רואוו פוד
העוגה מתאימה לתבנית בקוטר 26

לקראסט-
כוס שקדים
כוס אגוזי מלך/פקאן
כוס תמרים
2 כפות שמן קוקוס
כפית תמצית וניל טבעית
קורט מלח

״מוס״ תותים-
2 כוסות קשיו (שרויים ל4 שעות לפחות במים)
רבע כוס מיץ לימון
כוס תותים/ אפשר להחליף בפרי אחר במידה ואין תלוי בטעם האישי
חצי כוס עד כוס של תמרים (תלוי במתיקות הרצויה)
3כפות סירופ מייפל
חצי כוס מים
שלושת רבעי כוס שמן קוקוס
חתיכה קטנה של סלק בשביל הצבע
כפית תמצית וניל טבעי
קורט מלח

מוס שוקולד-
2 וחצי אבוקדו רכים/ בננות קפואות
2 וחצי כוסות של תמרים מסוג מג׳הול רכים מאוד
1/2 כוס קקאו (אפשר להוסיף יותר תלוי בגוון הצבע שמתקבל)
כוס חלב קוקוס
1/4 כוס של מייפל/סילאן אמיתי

גאנש שוקולד-
פחית קרם קוקוס
200 גרם שוקולד מריר

מכינים קודם את הגנאש כדי שיספיק להתקרר
ממיסים בסיר את קרם הקוקוס
ובקערה נפרדת שוברים את השוקולד לקוביות,
כשהקרם רותח מכבים את האש ושופכים אותו על קוביות השוקולד, מניחים לדקה ואז טורפים עם מטרפה לקבלת מרקם אחיד.
מכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות

עכשיו הגיע שלב הכנת הקראסט- במעבד מזון טוחנים הכל חוץ מהתמרים ואז מוסיפים בהדרגה את התמרים עד לקבלת עיסה דביקה.
מוציאים את העיסה המעבד מזון ומהדקים לתבנית

לבינתיים מכינים את המוס שוקולד
ופה מגיע הסוד שאף אחד שטעם לא עלה עליו המוס על בסיס מאבוקדו!! כן כן מי שמעדיף להימנע יכול להכין מבננות קפואות
טוחנים במעבד מזון את התמרים עד לקבלת מרקם ״משחתי״
מוסיפים את שאר הרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם קרמי. מניחים בצד לבינתיים.

עכשיו מכינים את מוס התותים-
הכנת ״מוס״ התותים-
בבלנדר טוחנים את כל הרכיבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
שופכים את המילוי על שכבת הקראסט ומכניסים להתייצבות של חצי שעה לפחות במקפיא.

לאחר חצי שעה בודקים את המוס במקפיא ואם המוס תותים התייצב שופכים מעל את מוס השוקולד ומכניסים שוב להתייצבות במקפיא.

לאחר שהמוס התייצב
מזלפים מעל את גאנש השוקולד בצורה שרוצים ושוב מכניסים למקפיא

*את העוגה מאחסנים במקפיא!!

שלבים->
1.הכנת גאנש
2. הכנת הקראסט
3.מוס תותים
4.מוס שוקולד
5. זילוף הגאנש

ב-ה-צ-ל-ח-ה

https://www.facebook.com/pages/%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%94%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%99/368232406661328?fref=photo

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s