עוגת בננה

עוגת בננה3 עוגת בננה2 עוגת בננה

היי חב'רה אז נשארו לכם בננות בשלות ואין לכם מה לעשות איתם יותר

אז הנה עוד רעיון לעוגת בננה מדהימה , אתם ממש תאהבו את הניחוחות שהמאפה הזה יפיץ לכם בחלל המטבח. 😉
מצרכים :
1 ו- 1/2 כוס קמח רגיל
1 ו- 1/2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לאפייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית מלח
1 כוס בננה מעוכה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כף זרעי פשתן טחונים (מעורבבים עם 3 כפות מים) –
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

ההכנה :
מחממים תנור ל- 180 מעלות

בקערה שמים קמח, סוכר,אבקת אפייה קינמון ומלח. מערבבים היטב.

בקערה אחרת שמים בננה מעוכה , סוכר , שמן ואת תערובת זרעי הפשתן הטחונים.

מערבבים את 2 התערובות יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

בעדינות מכניסים את אגוזי המלך הקצוצים לתערובת ומערבבים קלות.

מכניסים לתבנית אפייה (אינגליש קייק חד פעמית) משומנת את התערובת. משטחים עם מרית.

אופים כ- 50 דקות עד שעה. או עד אשר מכניסים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא כמעט נקי לגמרי, עם קצת פירורים שנדבקים אליו.

מוציאים מצננים וחותכים לפרוסות . יאממי 😉

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s