מגנום טבעוני (תוצרת בית)

מגנום טבעוני

מתכון ל'מגנום טבעוני' מי מנסה בבית ?
נראה ממש קל עם מצרכים פשוטים
לבסיס של הארטיק :

1 פחית קרם קוקוס (מינימום 17% שומן)
2 בננות בשלות
1 כפית תמצית וניל

לערבל את הקרם (אפשר עם קצת מהנוזל מהפחית) יחד עם הבננה ותמצית הוניל בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה למזוג למתקן קרטיב ולהקפיא למשך הלילה או עד להתמצקות.

לשחרר את הקרטיב מהמתקן בעדינות (בעזרת מים זורמים זה אמור להשתחרר בקלות מהמתקן)

להניח את הקרטיבים על גבי נייר אפייה בתבנית ושולחים מיד למקפיא עד שהציפוי שוקולד מוכן.

בנתיים להכין את הציפוי שוקולד
1/2 כוס חמאת קקאו (או 1/2 כוס שמן קוקוס)
1/2 כוס או פחות אבקת קקאו משובחת
2 כפות סירופ מייפל או אגבה

בסיר קטן ממיסים את חמאת הקקאו , עד שהיא נמסה מוסיפים בהדרגה את אבקת הקקאו וסירופ המייפל / אגבה מערבבים בעדינות (זהירות לא לשרוף) להוריד מהאש

טובלים את הקרטיבים בציפוי השוקולד המומס , מניחים ע"ג נייר האפייה ומחזירים להקפאה עד להתמצקות השוקולד.

לציפוי הקרמל
1 כוס תמרים מזן מג'הול רכים (אפשר להשהות אותם במים רותחים כמה דקות)
2 כפות חמאת שקדים

במערבל שמים את התמרים יחד עם חמאת שקדים וממש מעט מים מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה (להוריד מהדפנות המעבד את התערובת) ולהמשיך לעבד להוציא לצפות את הארטיקים בשכבת הקרמל. מחזירים למקפיא לכ- שעה עד שעתיים או עד להתמצקות הקרמל (עד שהקרמל לא 'דביק')

מוציאים את הקרטיבים ושוב טובלים בציפוי השוקולד (אפשר להוסיף שברי אגוזים / שבבי קקאו כל טופינג אחר בשלב הזה ) ומחזירים למקפיא לעוד כ- 30 דקות או עד להתמצקות הציפוי.

מוציאים ונהנים ממגנום טבעוני

המתכון בקישור הנ"ל :
http://begoodorganics.com/blogs/subscriber-only-recipes/11149733-homemade-magnum-ice-creams

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s