גיוזה תרד – גיוזה למתקדמים

גיוזה12 גיוזה11 גיוזה10 גיוזה9 גיוזה8 גיוזה7 גיוזה6 גיוזה5 גיוזה4 גיוזה3 גיוזה2 גיוזה1

היי חברה , נדבקתי בחיידק הגיוזה, כלומר התמכרתי למתכון הזה וחייבת להוציא ממנו עוד דברים מעניינים, התמכרתי לבצק לצורת הקיפול למילוי לטעם להכל, קבלו את הגיוזה תרד , שהיא פשוט שלמות ממכרת 😉 ועכשיו לחידוש בצק התרד, המתכון לבצק נשאר אותו מתכון, רק מוסיפים לו תרד , אני השתמשתי ב- 2 אריזות של תרד טרי קופסאות גדולות ל- 3 כוסות קמח. מורידים את הגבעול שחוצה את התרד אם הוא עבה , אם העלים צעירים ויפים והגבעול דקיק אז משאירים את העלה שלם, שמים במסננת ומעבירים מתחת לברז עם מים ושוטפים, מעבירים לסיר ללא שמן את התרד ומאדים בסיר (ללא מים ללא שמן) מס' דקות את התרד הוא מצטמק בתהליך הזה. מוציאים מהסיר ומסננים היטב , סוחטים את התרד בקבוצות ממש טוב, כמה פעמים אם צריך. מוסיפים למעבד המזון / או לבלנדר עד לקבלת תערובת תרד (כמו בתמונה), מוציאים ומוסיפים את התערובת לקמח ולכפית המלח, ומוסיפים את המים בהדרגה, ולשים את הבצק, הבצק הזה הוא סופר רך ואלסטי ונוח לעבודה. והתרד משדרג אותו פי כמה 😉 חובה לנסות , מוכרים את הדבר הזה ב'עדן טבע מרקט' ב- 37 ש"ח לאריזה וזה שווה פי כמה באחריות 😉

המתכון לבצק גיוזה בקישור הנ"ל :

https://www.facebook.com/veganlol/photos/a.235978559876804.1073741826.235977676543559/285478864926773/?type=1&theater

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s