גיוזה אגרול

גיוזה אגרול בקלי קלות

גיוזה אגרול , הגיוזה שהתחפשה לאגרול, המתכון הזה יקח לכם גג 15 דקות הכנה…

מתחילים בחימום מים רותחים בקומקום חשמלי

בקערה שמים את תערובת הקמחים לגיוזה:
1/2 כוס קמח שטיבל לפסטה (סמולינה , דורום דק)
1/4 כוס קמח טפיוקה
1/4 כוס קמח אורז לבן (או עוד 1/4 כוס קמח טפיוקה)
ההתחלה לפי המתכון של הגיוזות של 'גלי לופו אלטרז', התאהבתי בבצק הזה….

שמים את המים הרותחים בהדרגה ובעזרת צ'ופסטיקס מערבבים עד לקבלת בצק אחיד, לוקחים את הבצק עם היד (זהירות הבצק יכול להיות עדיין חם מהמים הרותחים לשים לב שהוא לא חם מדיי אחרת יכולים להיכוות קלות), לשים ביד את הבצק קצת ושמים בצד…

בנתיים במרץ מגרדים במגרדת מה שיש במקרר: כרוב סיני (מעט), פטריית פורטובלו (1), רבע גזר , פטריות שיטאקי טריות אם יש ונבטים סיניים עבים קרועים מעט, מערבבים ושמים כפית מירין או אם אין גם זה יעבוד.

לוקחים חתיכה מהבצק משטחים או בעזרת היד , אם לא מסתדרים בעזרת מערוך מקומח על משטח מקומח בקמח טפיוקה או אורז, לוקחים את הבצק שמים את הירקות הטריים והקצוצים , סוגרים את הגיוזה איך שבא לכם, לא צריך לדקדק בעיצוב ובפרטים הקטנים.

מחממים במחבת שמן צמחי רגיל, שמים זה לצד זה את הגיוזות 6 יח' בערך , מתיזים קצת שמן שומשום אם יש, עד שמזהיב הופכים לצד השני, סוגרים את הסיר עם המכסה וממשיכים לטגן, הופכים לצד השני עד שהצד השני זהוב,  וזהו מוכן …

מוציאים מהמקרר רוטב סויה קיקומן, או רוטב צ'ילי מתוק-חריף מזליפים קצת על האגרול גיוזה או פותחים את האגרול גיוזה ומטפטפים על המילוי, פשוט אושר 😉 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s