בצק לגיוזה – הדרכה

איך מכינים את הבצק: (הבצק ע"פ מתכון של גלי לופו אלטרז)

מתחילים בחימום מים רותחים בקומקום חשמלי

בקערה שמים את תערובת הקמחים לגיוזה:
1/2 כוס קמח שטיבל לפסטה (סמולינה , דורום דק)
1/4 כוס קמח טפיוקה
1/4 כוס קמח אורז לבן (או עוד 1/4 כוס קמח טפיוקה)
ההתחלה לפי המתכון של הגיוזות של 'גלי לופו אלטרז', התאהבתי בבצק הזה….

שמים את המים הרותחים בהדרגה ובעזרת צ'ופסטיקס מערבבים עד לקבלת בצק אחיד, לוקחים את הבצק עם היד (זהירות הבצק יכול להיות עדיין חם מהמים הרותחים לשים לב שהוא לא חם מדיי אחרת יכולים להיכוות קלות), לשים ביד את הבצק קצת ומניחים בצד מכוסה במגבת מטבח.

להלן התמונות להדרכה להכנת הבצק:
בצק3

בצק 4

בצק5בצק10בצק12      בצק6בצק7  בצק8 בצק9בצק11בצק13  בצק2 בצק1

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s