אורז מלא אספרגוס וקוביות טופו

ארוחה בקופסאכג

ארוחה בקופסא , אורז מלא עם אספרגוס מאודה וקוביות טופו במרינדה שאתם אוהבים (שום, סויה, סילאן) סופר טעים 😉 

5 אספרגוסים מקולפים (** לפני שמבשלים את האספרגוס, יש לחתוך ממנו את חלקו התחתון והסיבי של הגבעול. אפשר גם לקלף את החלק העצי מקליפתו הקשה. חשוב גם להקפיד שלא לבשל את האספרגוס יתר על המידה).
מעט שמן זית
מלח ופלפל
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. מבשלים את האספרגוס במים רותחים 3 דקות, ומעבירים למחבת עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.
2. מטגנים כמה דקות ומגישים.

מתכון לאורז מלא:
1 כוס אורז מלא (או אדום או אורז בר)
1 ו-3/4 כוסות מים פושרים (ממטהר מים/ מינרליים)
כפית/כף שמן זית
רבע כפית מלח ים

בוררים את האורז ושוטפים היטב, משרים את האורז בקערה עם מים פושרים למשך מינמום חצי שעה עד 24 שעות לפני הבישול.

בסיר שמים כפית/כף שמן זית, מלח,ים מים ואורז. מביאים לרתיחה, מכסים במכסה (בלי חורים) ומנמיכים לאש הנמוכה ביותר
מבשלים כ- 1/2 שעה עד 40 דקות ובודקים אם האורז מוכן (טועמים)
משאירים את הסיר מכוסה 15 דקות. לפתוח את מכסה הסיר ולהפריד בעדינות את גרגרי האורז במזלג.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s