קציצות שעועית לבנה ותפו"א

קציצות שעועית

קציצות שעועית לבנה ותפוחי אדמה

1 קופסת שימורים לבנה או שעועית לבנה מבושלת ומסוננת
2 תפוחים אדמה מבושלים
1 כוס פלפל צהוב חתוך לחתיכות קטנות (או כל פלפל בצבע אחר או מיקס של צבעים)
1 שן שום כתושה
2 כפות שמרי בירה
כפות מיץ לימון
1/4 כוס בזיליקום קצוץ
1 כף רוזמרין טרי קצוץ
1 כפית כמון
1 כפית מלח ים
פלפל שחור טחון גרוס דק

ההכנה
שמים שעועית לבנה או תפוחי אדמה מבושלים בקערה ומועכים בעזרת מועך תפו"א , מוסיפים את יתר המצרכים וממשיכים למעוך היטב או בעזרת מזלג או בעזרת מועך תפו"א. טועמים את התערובת ומתקנים תיבול.
יוצרים מהתערובת שנוצרה קציצות מהודקות

מטגנים במחבת פסים או כל מחבת עם קצת שמן את הקציצות , כל צד כ- 5 דקות או עד שהקציצות זהובות.

מוציאים ואוכלים חם עם סלט או תוספות אחרות.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s