קציצות טופו ותרד

קציצות טופו ותדרד

הנה רעיון לקציצות תרד וטופו שהולכות כמעט עם כל דבר בפיתה עם אורז , עם תבשיל ירקות או עם סלט ירקות קצוץ.
קציצות טופו ותרד

מצרכים
1 גוש טופו מוצק
1/2 אריזה של תרד טרי
1 בצל ירוק קצוץ (אופציה)
1 שן שום כתושה
1/4 כוס פירורי פנקו או פירורי לחם
2 כפות זרעים של שומשום
1/2 כף רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
1.5 כפות חמאת בוטנים (לא מתוקה)
מלח ופלפל לפי הטעם

ההכנה:
מכינים את התרד, מורידים מהתרד גבעולים עבים אם יש, מאדים אותו קלות במעט מים רותחים עם מלח מוציאים למסננת ומסננים מנוזלים (אפשר לסחוט את התרד )

מוסיפים את התרד המסונן מנוזלים לקערה מוסיפים את השום ואת הבצל הירוק (אם החלטתם להוסיף אותו) לוקחים מחצית מהטוופו, מפוררים ביד מחצית מהטופו,

את החצי השני שמים במעבד מזון עד לקבלת ממרח טופו חלק ומוסיפים לקערה יחד עם פירורי הפנקו (או פירורי הלחם) , 2 כפות גרגירי שומשום, רוטב סויה , זרעי השומשום, שמן השומשום , חמאת הבוטנים והמלח והפלפל.

לערבב היטב את כל המצרכים, תזכרו תמיד אם יבש מדי מוסיפים עוד מהמצרכים הרטובים אם רטוב מדי מוסיפים עוד מהמצרכים היבשים (פירורי לחם).

יוצרים מהתערובת קציצות מהודקות, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים מכל צד כ- 3-4 דקות.

מוציאים ומגישים בתוך פיתה עם תוספות שאוהבים, או סתם עם רוטב טחינה מעל או רוטב בוטנים גם יתאים. בתיאבון

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “קציצות טופו ותרד

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s