פסטה מוקרם בשמנת צמחית של אלפרו

שמנת פטריות

עוד ארוחת ערב בקלי קלות , פסטה מוקרם בשמנת צמחית של אלפרו

מטגנים חבילת פטריות שמפניון טריות פרוסות אפשר להוסיף גם פטריית פרטובלו (אני אוהבת לגרד אותה במגרדת (והיא משמשת כ'תבלין' פטריות) ובצל קצוץ דק (בצל אדום עדיף לתוספת מתקתקות) ו-2 שיני שום כתושות.
מוסיפים קצת קמח וקצת אבקת מרק פטריות ע"מ להסמיך את הרוטב.
מוסיפים יין לבן (לא חובה) מלח ופלפל שחור ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים קופסת שמנת אלפרו, חצי כוס מים, קצת אגוז מוסקט טועמים ומתקנים תיבול.
מבשלים עד שמגיעים למרקם הרצוי. מוזגים את השמנת פטריות מעל ספגטי חם שבושל מראש. אפשר לקשט עם עלי בזיליקום / אורגנו טריים ולפזר עוד פלפל שחור טחון גס לפי הטעם, בתיאבון

* שדרוג נוסף להסמכת הרוטב , שמים במעבד מזון כוס קשיו + 2 כפות גדושות של שמרי בירה. מעבדים יחד ומוסיפים לרוטב השמנת וממשיכים לבשל זה מעשיר נורא את הרוטב.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s