פיצה עם לחם גרוזיני / בוכרי

פיצה טבעונית

מתכון לפיצה: מצרכים: לחם גרוזיני / או לחם מאורך כל שהוא, או פיתה עיראקית (מוצאים במאפיות או בשווקים)  רוטב מוכן לפסטה אני השתמשתי בברילה (רוטב עגבניות) , אפשר גם רוטב יכין לשקשוקה או לפיצה או רוטב עגבניות ובזיליקום , גבינה צהובה צמחית מסויה (השתמשתי בגבינה צהובה צמחית של yellow soy) , אופציה אבקת שום /בצל / אורגנו להוסיף לרוטב העגבניות, וירקות: 2 פטריות פרוסות דק, ענף בזיליקום טרי , ועגבניה חתוכה לחתיכות . ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני עד גבוה. שמים בתבנית את הלחם ושמים עליו את רוטב העגבניות, מוסיפים את התבלינים (אבקת שום/ בצל/אורגנו, אני השתמשתי באורגנו יבש) , לגרד גבינה מגוש הגבינה ולשים על רוטב העגבניות, לסדר יפה כל שליש מהלחם בירק אחר, בזיליקום טרי, פטריות שמפניון ועגבניות, מכניסים לטוסטר אובן או לתנור אפייה , עד שהכל מבעבע וחם כ- 10 דקות , בתיאבון 😉

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s