פטריות שמפיניון ממולאות במילוי סופר קל

פטריות6

פטריות שמפיניון ממולאות במילוי סופר קל להכנה , מתאים לארוחת ערב וסתם כנישנוש מזדמן

המתכון מתאים ל- 20 יח'
מצרכים
20 יח' פטריות שמפיניון (או פחות )
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות עלי פטרוזליה קצוצים דק
1/2 כוס יין לבן
1/2 כוס פירורי לחם
1 בצל בינוני קצוץ דק

מתחילים בלחמם את התנור ל- 175 מעלות

מנגבים היטב את הפטריות ומוציאים את הרגליים של הפטריות , מניחים אותם בצד או מסדרים אותם כבר בתבנית אפייה עם נייר אפייה שמרחנו במעט שמן, עם הראש של הפטרייה כלפי מטה.

לוקחים את הרגליים שהפרדנו מהפטריות וקוצצים אותם ממש דק,
מחממים שמן זית במחבת , מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה ואת פירורי הלחם מערבבים היטב. מבשלים כ- 5 דקות , מוסיפים את היין ולתת לתערובת לספוג לגמרי את היין. או שטועמים ופירורי הלחם רכים ושהתערובת מוכנה.

מסדרים את הפטריות בתבנית עם הצד של המילוי כלפי מעלה, ממלאים בתערובת פירורי הלחם. מכניסים לתנור ואופים כ- 20 דקות או שהמילוי והפטריות מזהיבות קצת. אוכלים חם עם סלט בתיאבון

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s