'נאגטס' טבעוני (מטוגן או אפוי בתנור)

טופו נאגטס אפוי

טופו נאגטס אפוי בתנור שדברת דיוויס הכינה לפי המתכון

נאגטס2

נאגטס טבעוני מטוגן או אפוי בתנור

מצרכים :
1 חבילת טופו (מוצק)
לבלילה:
2 כפות קורנפלור או קמח טפיוקה + 1/4 כוס מים חמימים מהקומקום, מערבבים יחד היטב (הבלילה צריכה להיות די סמיכה לא נוזלית מדי)

לציפוי: (מערבבים את כל החומרים בקערית)
3-4 כפות פתיתי בירה (לא לוותר הם משדרגים את הטופו נאג'טס האלה)
מעט שבבי צ'ילי
1 כף אבקת שום
פירורי לחם זהב (לשניצל)

ההכנה:
לוקחים את הטופו מהאריזה, שוטפים אותו מתחת לברז מים בדיוק שנייה, מייבשים היטב את הטופו, עם מגבות נייר, פורסים לרצועות של כ- חצי סנטימטר עד סנטימטר, אפשר גם לחתוך כל פרוסה ל- 2 חצאים אני העדפתי שלא. ממשיכים לייבש (כמה שיותר יבש יצא יותר קריספי) טובלים את הטופו היבש מנוזלים , בתערובת הקורנפלור והמים ומיד בתערובת של הציפוי, מחממים מעט שמן במחבת (אם יש מחבת פסים הכי טוב) , ושמים את הטופו נאגט'ס ומטגנים מ- 2 הצדדים , עד שהטופו זהוב וקריספי טועמים , מוציאים ואוכלים עם קטשופ, טעים נורא)

אפשר כמובן גם לאפות בתנור בחום של 175 מעלות כ- 20-30 דקות או עד שציפוי הטופו הופך לזהוב. 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s