מקושקשת טופו עם עגבניה וזיתים 

מקושקשת

עוד סגנון של טופו בסגנון מקושקשת
מצרכים :
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק / לקוביות
1 גוש טופו מוצק
1/2 כפית קארי (אופציה)
1 כפית כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
10 עגבניות שרי חצויות
10-15 זיתים ללא חרצנים
עלי כוסברה / פטרוזיליה לקישוט (אופציה)

חותכים את הבצל, העגבניות והזיתים ומניחים בצד.

במחבת גדולה שמים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.

בקערה בעזרת קולפן/החלק הגס של המגרדת/ או בעזרת הידיים מפוררים את הטופו לחתיכות קטנות. שמים את התבלינים ומערבבים היטב עד לאיחוד טעמים.
שמים את הטופו המתובל במחבת יחד עם הבצל, מערבבים ולא נותנים לטופו להידבק למחבת (ע"י ערבוב כל הזמן בעזרת תרווד), מוסיפים את שאר המצרכים אם רוצים , או אפשר להגיש אותם בצד למקושקשת טופו.

אוכלים עם לחם טרי וקלוי מעט.
בתיאבון 😉

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s