'מעורב ירושלמי' פטריות

מעורב ירושלמי טבעוני


עוד מעורב ירושלמי עם פטריות : מערבבים כמה סוגי פטריות , שיטאקי שהושרו במים רותחים, פורטובלו , שמפיניון , ירדן , מטגנים בצל עד לשקיפות מוסיפים פלפל צהוב (או כל צבע אחר) את הפטריות יחד עם כורכום , כמון ובהרט וקצת סילאן מערבבים היטב ומגישים עם לחמניה עסיסית וים של טחינה , טעים נורא

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s