ממרח שקדים (בסגנון שקדימון)

ממרח שקדים

איך מכינים?
3-2 כוסות שקדים לא קלופים ולא קלויים (אפשר להשרות אם בא לכם לא חובה). (** הערה חשובה- לשים לב לכמות השקדים ששמים במעבד, הכמות צריכה להיות 2/3 מקיבולת המעבד, במצב הזה השומנים שישתחררו מהשקדים יגרמו לתערובת השקדים להיות במרקם 'חמאתי' ולא 'פירורי').

מעבד מזון

וסבלנות עד שהתערובת תהפוך למשחה (מדי פעם להוריד מדפנות המעבד את השקדים הטחונים)

ואחרי כ- 30-45 דקות פחות או יותר (תלוי כמה הלהבים של המעבד מזון שלכם חדים מספיק) יש לכם ממרח שקדים טעים. בתיאבון

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s