טופו 'נאגטס' בליווי סלט תפו"א טבעוני

טופוע

רעיון לארוחת צהריים קלה להכנה וטעימה טעימה
מכינים טופו נאג'טס לפי המתכון הזה :
מצרכים :
1 חבילת טופו (מוצק) אני השמשתי בטופו של חברת 'ליב' , כל טופו מוצק אחר יתאים למתכון.

לבלילה:
2 כפות קורנפלור – 1/4 כוס מים חמים מהקומקום, מערבבים יחד היטב (הבלילה צריכה להיות די סמיכה לא נוזלית מדי)

לציפוי: (מערבבים את כל החומרים בקערית)
3-4 כפות פתיתי בירה (לא לוותר הם משדרגים את הטופו נאג'טס האלה)
מעט שבבי צ'ילי
1 כף אבקת שום

פירורי לחם זהב (לשניצל) / שבבי תפוצ'יפס / שבבי קונפלקס

ההכנה:
לוקחים את הטופו מהאריזה, שוטפים אותו מתחת לברז מים בדיוק שנייה, מייבשים היטב את הטופו, עם מגבות נייר, פורסים למשולשים ממשיכים לייבש (כמה שיותר יבש יצא יותר קריספי) טובלים את הטופו היבש מנוזלים , בתערובת הקורנפלור והמים ומיד בתערובת של הציפוי, מחממים מעט שמן במחבת (אם יש מחבת פסים הכי טוב) , ושמים את הטופו נאגט'ס ומטגנים מ- 2 הצדדים , עד שהטופו זהוב וקריספי (טועמים , מוציאים ואוכלים עם קטשופ, פשוט מדהים כמה שזה טעים הדבר הפשוט הזה.

מגישים עם סלט תפו"א טבעוני וצי'פס
מתכון לסלט תפו"א טבעוני
מצרכים
3 תפוחי-אדמה
1 גזרים
1/2 אפונה קפואה/ או מסוננת מקופסת שימורים
1-2 מלפפונים חמוצים
3 כפות מיונז צמחי (קליונז או מיונז טופו)
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
קולפים את תפוחי-האדמה ואת הגזרים ומבשלים בסיר מים עד להתרככות הגזרים, כחצי שעה.
בעשר הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים לסיר את האפונה.
מסירים מהאש ומסננים.
חותכים את תפוחי-האדמה ואת הגזרים לקוביות, ומעבירים את הקוביות והאפונים לקערה.
חותכים לקוביות גם את המלפפונים החמוצים ומוסיפים לקערה.
מתבלים במיונז הצמחי, במלח ובפלפל, מערבבים ומצננים במקרר.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s