טופו אפוי בסגנון ים תיכוני

שניצל ים תיכוני

הנה עוד מתכון מוצלח וקל עם טופו הפעם בתיבול איטלקי / ים תיכוני

יאמממיייי…..
מצרכים
1 גוש טופו (ללחוץ חזק כ- 30 שניות עד להקזת כל עודפי נוזלים).
4 כפות שמן זית
1 כף מים
1 ו- 1/2 כפיות אבקת שום
1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית רוזמרין יבש
1/2 כפית אורגנו יבש
מעט פלפל שחור טחון
מעט מלח לפי הטעם

ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לוקחים את גוש הטופו ופורסים לרצועות מלבניות כל רצועה בעובי סנטימטר בערך. מייבשים היטב כל מלבן טופו עם מגבת נייר ככל שניתן.
בקערה /צלוחית קטנה מערבבים יחד את שמן הזית , מים ואת כל התבלינים. מצפים כל מלבן טופו בתערובת התבלינים.
בתבנית עם נייר אפיה מרוססת עם מעט שמן, מסדרים יפה את מלבני הטופו המצופים אם נשאר עוד מהמרינדה לצפות את הטופו עוד במרינדה. אופים בתנור לכ- 30 דקות לטופו יותר רק , ל- 40 דקות לטופו יותר קשה. (להפוך במחצית מהזמן את הטופו לצד השני).
מתאים להוספה לסלטים, לפסטה, לכריכים ועוד . בתיאבון

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s