אפונה סינית ופרחי ברוקולי

ברוקולי ואפונה סינית

ועוד ארוחת ערב קלילה
והנה אני מפרסמת את המרינדה הכי אהובה עליי לא חיייבים לקנות את כל המוצרים בבת אחת, אפשר כל פעם מוצר אחר, המוצרים האלה נשמרים להמון זמן (לדוגמא: יש לי ממרח מיסו אדום כבר שנה במקרר ואני משתמשת בו די הרבה בכמות קטנה)

אפונה סינית ופרחי ברוקולי

בסיר עמוק שמים כף שמן קוקוס (ללא ריח אפשר עם) , עם כפית מיסו אדום (לא חובה) 2 כפות רוטב סויה וכפית מולסה , מוסיפים את הברוקולי לכמה דקות ואת תרמילי האפונה הסינית, מוסיפים קצת מים, מחכים שהמים יתאדו והברוקולי והאפונה הסינית הופכים לרכים אבל לא סמרטוטיים, ואז מכבים את האש, מזליפים קצת שמן שומשום ומלח ים וזהו יש לכם תבשיל אפונה סינית וברוקולי מושלם.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s