איטריות ברוטב שמנת עשיר וסמיך

פסטה

היי ח'ברה, עליתי על הרוטב שמנת פטריות הכי מושלם לפסטה, פשוט מדהים כמה שזה טעיםםםםםםםםם, אין דברים כאלה. ממכר ברמות. להגיד לכם את האמת זאת הפסטה הכי טעימה שאי פעם יצא לי לטעום כל כך עשירה בטעם. חובה עליכם לנסות 😉

מצרכים:
אריזת פסטה (האהובה עליכם)
1 פטריית פורטובלו ענקית (או 2 בינוניות או 6 קטנות מיני פורטובלו).
2-3 רגלים של פטריות (הנה עוד סיבה לשמור את הרגליים של הפטריות ולא לזרוק פשוט להשתמש בהם להעשרת הטעם ברוטב).
2/3 – 1 כוס קשיו לא קלוי
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 מיכל שמנת צמחית של אלפרו
1/2 כפית – כף אבקת אגוז מוסקט
2-3 שיני שום כתושות
1 כפית מלח

מחממים סיר בכף שמן ומאדים את הבצל עד לשקיפות, מגרדים את רגלי הפורטובלו והשמפניון במגרדת ומוסיפים לבצל , מוסיפים את אגוז המוסקט ומערבבים היטב. מוסיפים את הפורטובלו (אחרי שפרסנו אותו לפרוסות דקיקות וחצינו את הפרוסות לשניים) ומוסיפים לבצל. מאדים כמספר דקות.
בנתיים במעבד מזון מעבדים 3/4 כוס אגוזי קשיו יחד עם 5 כפות מים , זה חלק מהבסיס לרוטב ואמור להיות ממש כמו ממרח סמיך. או דליל תלוי איך אתם אוהבים את הרוטב שלכם. מוסיפים לסיר עם הפטריות והבצל מערבבים קצת ואחרי כ- 2 דקות מוסיפים את מיכל שמנת הצמחית. מערבבים היטב , שמים מלח טועמים ומתקנים תיבול.

בנתיים בסיר נפרד מחממים מים עד לרתיחה מוסיפים כפית מלח ומוסיפים פסטה על פי הוראות היצרן (בגב האריזה) או עד לדרגת עשייה אהובה עליכם.
שהפסטה מוכנה מוציאים ומסננים.

עכשיו מאחדים בין הרוטב לבין הפסטה, ומחממים יחד, מוזגים לצלחת הגשה ופשוט טורפים.
זה מעדן שאין דברים כאלה, באחריות. בתיאבון 😉

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s