איטריות אודון עם קוביות טופו , תרד, גזר ובצל ירוק

איטריות אודדון

ומשהו לצהריים או לערב , איטריות אודון עם קוביות טופו , תרד, גזר ובצל ירוק

איטריות אודון נמכרות לרוב בחנויות הטבע או חנויות המתמחות במוצרים אסייתיים הם טבעוניות ואפשר להכין איתם (מה שבדר"כ הייתם מכינים עם איטריות אורז) , נודלס עם טופו וירקות עם רוטב סויה , ג'ינג'ר כתוש ושום.
אם יש לכם רוטב הויסין אז זה גם שילוב מעולה.

בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן רכות, אבל לא רכות מדי (8-10 דקות).

במקביל מטגנים טופו במחבת מ- 2 הצדדים עד שהטופו שחום (אפשר לצפות בבלילת טמפורה (קמח טמפורה + מים חמים)

מקפיצים את הירקות עם מעט שמן רגיל כ-5 דקות או עד שהגזר רך.

באותה מחבת גדולה, עם 2 כפות של שמן שומשום, מטגנים את שיני השום והג'ינג'ר, מחזירים את הירקות והטופו, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומוסיפים עוד כף שמן שומשום. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s