שניצל טבעוני תירס (כמו טבעול)

שניצל טבעול

ביי ביי טבעול , הנה הדבר האמיתי !!! כבר הרבה זמן רציתי להכין שניצל תירס טבעוני ביתי, אז סוף סוף קניתי פתיתי בירה והכנתי שניצלוני תירס ביתיים וטעימים נורא, הכי פשוטים להכנה. מצרכים: כוס קמח לבן, 1/4 כוס קמח תירס , 4 כפות קמח פולנטה . תירס מקופסת שימורים (מסוננת), 2 כפות שבבי שמרי בירה, כפית אבקת סודה לשתייה ,כפית אבקת שום, מלח, אופציה (לא חובה) : 1/4 כפית שבבי צילי חריף (אפשר כמה שבבים לפי הטעם), . תערובת של כף קורנפלור עם 1/2 כוס מים רותחים מערבבים טוב טוב (הדבק של השניצל תירס) . מערבבים את הכל יחד (לחוד מערבבים את הקורנפלור עם המים) ומוסיפים לתערובת. יוצרים קציצות מהודקות (לא דקות מדי ולא עבות מדי), אם התערובת דביקה מוסיפים עוד קצת קמח או קמח תירס או פירורי לחם. אם התערובת נראית לכם יבשה תוסיפו בהדרגה מים חמים ותמשיכו לערבב. את הקציצות מצפים בפירורי גריסיני קלאסי של מאיר בייגל. שמים במקרר לגיבוש כחצי שעה . (לקיצור תהליך שמתי בפריזר כ- 5 דקות) . מוציאים מחממים מחבת ומטגנים את השניצל תירס עד ששני הצדדים שחומים. מוציאים ומגישים עם סלט ירקות רענן (לא לוותר על הסלט) ו- 2 קלחי תירס , קטשופ וחרדל , בתיאבון 😉

טבעול5 טבעול4 טבעול3 טבעול2

מודעות פרסומת

3 מחשבות על “שניצל טבעוני תירס (כמו טבעול)

  1. לא בטוחה שהחלבונים 'הנחוצים' מטבעול באמת חלבונים שמועילים לגוף שלנו מכיוון שמדובר במוצר מאוד מעובד. אפשר בעיקרון על שמרי בירה , אבל זה לא אותו הדבר, אני ממליצה לכל טבעוני שאוהב שניצלים / קציצות , להחזיק במזווה באופן קבוע שקית של 'שמרי בירה' מה עוד שזה לא כזה יקר ונמכר בכל חנות טבע.

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s