צ'יפס דלעת

ציפס דלעת

צ'יפס דלעת , קולפים דלעת/דלורית/ דלעת ערמונים (בעזרת סכין חדה , מעצבן!!) וחותכים לרצועות בעובי סנטימטר , מצפים בשמן זית שמים רוזמרין טימין ומלח ים ואופים בתנור ב- 180 מעלות כ- 30-40 דקות או עד שרצועות הדלעת רכים. מגישים חם עם קטשופ. יאממי

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s