ירקות מאודים ואיטריות היזיקי

ארוחה חמה

ארוחה טעימה ובריאה, עם אצות היזיקי בצד , אם בא לכם כדאי לכם להתנסות, פשוט משרים אותם במים פושרים במשך כ- 10 דקות שוטפים ומסננים, היטב מחממים שמן שומשום במחבת ומבשלים את כמה דקות עד לריכוך, מגישים כתוספת עם דלעת מאודה מבושלת , גזר , ברוקולי מאודה מבושל, אבוקדו ולוביה מבושלת וקינואה מבושלת וקייל מאודה

בתיאבון 😉 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s