קאפקייקס קונפטי

קאפקייקעג

מי רוצה להכין קאפקייקס קונפטי?
כל כך מתאים לימי הולדת

מצרכים
1 + 3/4 כוסות קמח רגיל
1 כוס סוכר (קנים / רגיל )
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 כוס חלב שקדים בטעם וניל/ חלב סויה בטעם וניל (אלפרו)
1/4 כוס שמן קנולה

2 כפות תמצית ונילה (הללויה מישהו כאן מבין בכמויות של התמצית ונילה)
1 כף חומץ רגיל או חומץ תפוחים
1/3 כוס סוכריות צבעוניות (להשיג ברשת 'כפיות' או ברשתות )

לקרם
1/2 כוס מחמאה / מרגרינה
1 ו – 1/2 אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1-3 כפות חלב סויה בטעם וניל (אלפרו)/ שקדים בטעם וניל
עוד סוכריות צבעוניות (המון

ההכנה :
מחממים תנור ל- 170 מעלות , מכינים את תבניות הקאפקייקס (מתאים ל- 14)

בקערה מערבבים חומרים יבשים : קמח , סוכר , אבקת אפייה , סודה לשתיה מלח

בקערה נוספת חומרים רטובים: חלב שקדים , שמן, חומץ, תמצית וניל

מערבבים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים (לא לערבב יותר מדי) בעדינות מכניסים לתערובת את הסוכריות הצבעוניות ומערבבים קצת.
ממלאים את תבניות הקאפקייקס בגובה של 2/3 (כי זה אמור להמשיך לתפוח בתנור בזכות אבקת האפייה) לא למלא יותר מדי….
מכניסים לתנור ואופים בין 15-18 דקות בלבד, מוציאים ומצננים לגמרי לפני שמצפים בקרם (זה מאוד חשוב אחרת הקרם ימס)

מכינים את הקרם
במיקסר ידני מערבבים את החמאה / מרגרינה עד שהיא רכה , מוסיפים אבקת סוכר , תמצית הוניל , וכף חלב סויה / שקדים ממשיכים להקציף (להוסיף עוד עד 2 כפות חלב צמחי אם צריך) . מקציפים כ- 2 דקות במהירות גבוה עד שהתערובת אוורירית מספיק. אם המרקם של הקרם יציב תצפו מיד את הקפקייקס אם לא תשימו כמה דקות במקפיא להתייצבות.

מוציאים מצפים את הקאפקייקס (שהספיקו בנתיים להצטנן לגמרי) ומפזרים המון סוכריות צבעוניות.

איזה כיף ,

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s