ארוחת בורגרים מלאה ומשביעה ;)

היי ח'ברה, מוכנים לגירסא השניה של ההמבורגר הטבעוני? הכי טעים שיש ? אז הנה ההמבורגר שהכנתי משעועית אדומה
הנה המתכון:
2 כוסות שעועית אדומה מבושלת ומסוננת היטב (מתחת לברז עם מים פושרים)

תבלינים:
1 כף אבקת שום
1 כף תבלין פילדלפיה
1 כף תבלין שווארמה
1 כף אורגנו
1 כף תבלין רוזמרין / טימין
2 כפות גדושות פתיתי בירה (אופציונאלי)

1/4 כוס זרעי פישתן טחונים
1/4 כוס קמח או פחות
כ- 1/4 כוס מים או פחות.

ההכנה:
במעבד מזון שמים את השעועית האדומה ואת התבלינים. מפעילים את מעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מוציאים לקערה מוסיפים את זרעי הפישתן הטחונים ואת הקמח. ומעט מים, מערבבים היטב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
הפטנט הבא , כדי ליצור המבורגר הכי דומים למה שמכינים בחוץ, אפשר להשתמש ב'רינג' , משטחים את תערובת ההמבורגר בחלקים על גבי נייר אפייה, ויוצרים עם ה'רינג' (קורצן) קציצות המבורגר אחידות.
טיפ נוסף, תשתדלו להכין המבורגרים 'גבוהים' זה יעזור במהלך הטיגון לשמור על הצורה של ההמבורגר.
מטגנים מכל צד כ- 7 דקות או עד שההמבורגר צרוב לפי מה שאתם אוהבים. וזהו מגישים עם סלט, טחינה , לחמניה , חרדל, טופויונז, קטשופ, רצועות בצל ועגבניה . בתיאבון 😉

בורגר5

בורגר מטוגן עם אנטי פסטי מהתנור (פרוסות בטטה,זוקיני ובצל עם טימין, רוזמרין קצת מלח ים ושמן זית.

בורגר2

הפטנט (המצאה שלי ;)) להכין בורגרים בעזרת קורצן עוגיות (ככה הבורגרים יוצאים הכי מעוצבים)

בורגר3

טריפל בורגר , עם פרוסות אבוקדו , חרדל ופוטטוס צ'יפס חם מהתנור עם סלט בצד, מי צריך יותר מזה?

בורגר

סלט ירקות (התוספת בצד)

בורגר4

הבורגרים מטוגנים במחבת פסים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s