תחליף ביצה (maple&spice)

 

ביצה
המתכון לתחליף 'ביצה' (יתאים במיוחד לקציצות, פשטידות, מאפים מלוחים) , אפשר בהחלט לוותר על תבלין 'כורכום' ולנסות להשתמש במתכון גם במאפים מתוקים, מהבלוג maple&spice

 

1 “egg”:
1 Tbsp cornstarch
1/8 tsp xanthan gum
1/8 tsp gluten free baking powder
1/8 tsp turmeric
1 tsp peanut oil (or melted coconut oil)
50 ml water

Make the "egg": In a small bowl add the cornstarch, xanthan gum, baking powder and turmeric and whisk. Mix together the water and oil in a small glass. Slowly add the liquid to the dry whisking all the while until it is all added then whisk really well until the mixture is really thick and gloopy. This takes a little while – if your arms don't hurt, you haven't whisked enough! Now start whisking in the milk a little bit at a time again whisking really well after each addition so it stays on the thick side.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s