חריימה טבעונית ננוצ'קה

 

 

 

חריימה טבעונית

החריימה הטבעונית של מסעדת 'ננוצ'קה' שווה ביותר !!!

כשעושים חריימה – עושים הרבה!
ניתן להקפיא את הרוטב וכל פעם להוציא כשיש 13 אנשים מורעבים
ואי אפשר לאכול ממנו קצת אפשר לחלק לשכנים לתת לילדים ולכבד את כולם….קבלו את המתכון לחריימה הננוצ'קאי המפואר :חריימה טופו
לסחוט טופו (4 שקיות של קילו )-ואז לקצוץ במג'ימיקס
כוסברה-קצוצה לקטן במג'ימיקס
3 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים במג'ימיקס
להוסיף שמן תירס(על כל שקית טופו -כוס שמן תירס)
כוס קמח
מלח
ללוש את המסה
לייצור קציצות בגודל כף יד ולאפות בתנור עד שמוכן להיזהר לא להשחים
רוטב חריימה עבור אותה כמות של קציצות (4 שקיות טופו)
6 ליטר גמבה אדומה קיצוץ לג'וליאן דק ללא החלק הלבן
4 פלפלים ירוק חריף קיצוץ ג'וליאן דק
ההכנה:
טיגון עמוק עד לריכוך מלא
להוסיף 18-20 שיני שום ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות
פפריקה אדומה
אריסה אדומה קופסא
3 קופסאות של עגבניות מרוסקות טריות
בישול של 2 שעות
להוסיף גרגרי חומוס אשר הושרו לילה קודם ובושלו עד לריכוך
כוסברה ירוקה טרייה קצוצה להוסיף לקראת הסוף
מלח פלפלבהגשה לחמם את הקציצות בתוך הרוטב ולא לשכוח לכבד את כולם!

הקישור למסעדת ננוצ'קה (שם אפשר לאכול את המנה):

www.nanuchka.co.il

 

 

 

מחשבה אחת על “חריימה טבעונית ננוצ'קה

  1. אני רוצה להכין לחג אבל כמה דברים אינם ברורים לי:
    כמה זה 6 ליטר גמבה אדומה?
    האם חייבים שמן תירס?
    מה הכוונה ב-טיגון עמוק עד לריכוך מלא – בכמה שמן?
    כמה פפריקה אדומה?

    אהבתי

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s