ראגרה (תבשיל הודי)

ליעע

 

 

אז מי פה בעניין של אוכל הודי? אוכל הודי רובו על טהרת הטבעונות, והנה לי אביטל ויסגרוס הבשלנית מספר 1 של המטבח ההודי הישראלי (ועם כל היתר סליחה מראש)
מביאה לנו את המעדן ההודי הזה , שנקרא ראגרה , כמו שאנחנו אוהבים עם מינימום מצרכים והמון טעם , תודה לי, אין עלייך!!!

ראגרה

מתכון :
1 בצל קצוץ דק
3 תפוחי אדמה.
1-2 שיני שום קצוץ
חצי פלפל ירוק חריף
כוס וחצי חומוס מבושל
1 לימון
2 כפות כוסברה קצוצה.
כף וחצי תבלין מתן מסאלה
כף גדושה של רסק עגבניות
שמן
מלח

אופן ההכנה
שולקים תפוח אדמה אחד ומקלפים.מטגנים בשמן את הבצל ומוסיפים את תפוח האדמה . מועכים הכל כמו פירה בסיר מוסיפים כף גדושה של רסק עגבניות .מוסיפים 2 פלפלים ירוקים חתוכים דק . מתבלים במאסלה האדומה ובמלח. מוסיפים 3/4 כוס מים ומבשלים על אש נמוכה עד להופעת בועות.חותכים 2 תפוחי אדמה לריבועים קטנים ומוסיפים לרוטב . מבשלים כ-רבע שעה עד שתפוחי האדמה מוכנים. מוסיפים את החומוס ומבשלים חמש דקות נוספות, מוסיפים כף גדושה של רסק עגבניות ומערבבים. סוחטים לימון מעל .מוסיפים כוסברה קצוצה . מבשלים עוד חמש דקות ומכבים את האש.מגישים חם בצלוחיות אישיות

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “ראגרה (תבשיל הודי)

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s