עוגת ביסקוויטים טבעונית

עוגת ביסקוויטים טבעונית – זוהר רגב
עוגה
2 כוסות חלב סויה ( על כל שקית פודינג כוס חלב ושמנת צמחית) , 2 מיכלים של שמנת צמחית ו2 פודינג וניל אינסטנט – במיקסר עד ליצרת קצפת.

מרטיבים בסקוויטים בחלב סויה ופורשים לשכבה ראשונה, על זה מורחים את הקרם וכך הלאה.
ובסוף, אפשר לפורר שוקלד מריר. אפשר להוסיף אגוזים/ פיסטוקים, מה שאוהבים:)

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s