חביתה טבעונית סופר טעימה

חביתה טבעונית מקמח עדשים אדומים (של ליאת חמרה קורן ושלהבת מסלי) 

חביתה טבעונית
אז אחד הדברים שהטבעונים כל הזמן מחפשים זה את החביתה הטבעונית המושלמת (כלומר ללא ביצים), אז הנה מתכון מדהים שלא תמצאו לא בקפה ארומה (עם הבצק הדק שלהם שנקרא 'חביתה') לא בקפה ג'ו ולא בקפה אנסטסיה , המתכון הוא פרי פיתוח של ליאת חמרה קורן ושלהבת מסלי. כל הכבוד !!!

חצי כוס קמח עדשים כתומות
רבע כוס קמח סויה
חצי כוס מים ומעט חלב סויה אלפרו Bio (*** הוא מעט מתקתק ולכן נותן טעם נפלא ומאזן את טעמי הקמח שאינם מתקתקים)
חצי קישוא מגורד
טבעות בצל
פטרוזיליה
צילי גרוס פלפל ומלח

לערבב הכל בקערה גדולה
לטגן במחבת טפלון חמה עם שמן זית

ולהנות בתיאבון

טיפ של ליאת –
אני מחכה שהשמן יהיה ממש חם. שמה הבלילה ונותנת לצד הראשוני זמן להעשות היטב על להבה נמוכה אחרי התייצבות הופכת לדקה לצד השני ומוציאה כך החביתה נימוחה וטעימה
זה הסוד הקטן שלי

קמח עדשים אדומות קמח סויה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s